Hiserns opptreden på FIME 2022

nyheter

Hiserns opptreden på FIME 2022

Hvorfor FIME?

Fordi det er frontlinjen til medisinsk utstyr;

For med den beste prisen får du det riktige produktet;

Fordi det er en øyeåpner innen medisinsk felt;

Fordi det er en sjanse merkevaren din står overfor rundt om i verden.

Du kan ikke gå glipp av en slik mulighet.

Hisern, uavhengig av alle hindringer, tok seg til FIME.

wfwfw
fime

Den 27. juli 2022 fant den 31. Florida International Medical Expo (FIME) sted på Miami Beach Convention Center i USA.FIME er den største medisinske messen i Amerika med kjøpere ikke bare fra Florida, men fra Latin-Amerika.Med spillere over hele verden, 360 000㎡ utstillingsområde og 1200 virksomheter, var dette en høyteknologisk medisinsk galla med alle store kanoner og opinionsledere som bidro til globale helseindustrier.

Hiserns anestesi-, overvåkings- og intensivutstyr dukket opp på messen, og demonstrerte for verden av innovasjonsfremgangen.Sammen med medkolleger fokuserer vi på hete saker i industrien og bygger en innovativ fremtid.

På denne 3-dagers medisinske messen vant Hisern med sine integrerte og omfattende produkter stor oppmerksomhet og stor ros som engangstrykksensoren, engangspustekretsen for anestesi, nøytral elektrode osv. Forbruksvarer knyttet til anestesipustekretsen var også iøynefallende .

Hisern brakte den mest direkte opplevelsen med besøkende.Selskapets eliteteam dukket også opp for å kommunisere med besøkende og kunder, søkte partnerskap og viste Hiserns idé, teknologi og produkter.

Hisern har vært fokusert på innovasjon og FoU siden oppstarten.Med 45 patenter og 12 store vitenskapelige og teknologiske prosjekter på gang, leder Hisern et FoU-team med talenter fra bedrifter, høyskoler og sykehus, og har laget et spesialisert system for "anestesi og intensivbehandling".Vi leverer pålitelige produkter og kundeservice til pasienter i anestesi- og intensivavdelinger, og skal bygge smart forskningsplattform for anestesi og intensiv.

Hisern vil holde på innovasjon og levere pålitelige produkter til kunder under prinsippet om å fortsette livet med yrke.Vi søker også partnerskap med medkolleger og bidrar til industriens utvikling.


Innleggstid: Aug-03-2022